Балик курячий
Всім гарного настрою! Ось хочу пригостити вас баличком! Смачно, не дорого, делікатесно!
Складові
філе куряче 1-2 шт
велика морська сіль 150 г
суміш перців і пряних трав за смаком
коньяк 25 мл
Покроковий рецепт
М'ясо миємо, обсушуємо, ріжемо на 2-3 шматка.
Сіль, суміш спецій і коньяк змішуємо.
Укладаємо туди м'ясо.
і залишаємо як мінімум на добу, в холодильнику.
Дістаємо, миєму добре проточною водою і обсушуємо.
Кожен промитий шматок м'яса загортаємо в лляну ганчірку, рушник, марлю ..
І знову в холодильник на 24 години, більше не зашкодить . Якщо ганчірочка намокне, то її потрібно поміняти.
Час минув, терпіння більше немає! Пробуємо !!!
Не повірите, це божественно!
Якщо робити з індичатини, то коньяку взяти трохи менше і додати 25мл червоного вина.
Сіль обов'язково велика, інакше все зіпсуєте ....
Поділитися рецептом З ДРУЗЯМИ!
Джерело: http://alcogradus.at.ua |