Шашлик в кефіро мятному маринаді виходить дуже вдалим - соковитим, ароматним, рум'яним! Такий маринад відмінно підходить для сухуватих білих видів м'яса типу карбонаду.
М'ясні закуски чудово поєднуються з будь-якими алкогольними напоями, адже це завжди ситно, смачно, розкішно і урочисто. Який би не був привід для торжества, на столі обов'язково повинні бути присутніми святкові м'ясні закуски.
Реберця барбекю з черешнею і томатами черрі. Пропоную приготувати смачні реберця з черешнею. Черешня в соусі барбекю додасть реберцям неповторний смак. Спробуйте, вам сподобається. У своєму рецепті я пропоную використовувати свіжу черешню. Якщо черешні не опиниться, можна використовувати заморожену вишню.
Рецепти різних грибних закусок, представлених в розділі, урізноманітнюють ваш стіл і приємно здивують гостей. З давніх-давен гриби в різних видах використовувалися в кулінарії: і мариновані, і варені, і сушені; і лісові, і доступніші в сучасних містах вирощені штучно печериці або гливи. Відповідно, кількість рецептів закусок з грибами просто величезна, ви можете зустріти гарячі і холодні, складні і прості і багато інших видів.
Це дуже простий рецепт грибного шашлику в сметані, який випробуваний мною і моїми друзями неодноразово, - промахів не було! Гриби завжди виходять неймовірно соковитими, ароматними і смачними! Важливо вибрати густу сметану, не обов'язково жирну, але саме густу, щоб вона не стікала з грибів під час приготування, а навпаки, обволікала їх і залишала сік всередині.
Після приготування основних страв на мангалі залишається вугілля на яких вже м'ясо не підсмажиться, ну і викидати їх не по-хазяйськи. У цій замітці я викладу відмінний рецепт грінок до пива на мангалі саме для такого вугілля.
Як тільки на ринку з'являється більш-менш щільна за структурою капуста, я починаю маринувати цей овоч з буряком, морквою і спеціями. Дуже добре підходить до м'яса, картоплі, чудова закуска під чарочку міцного алкоголю, наприклад, хріновухи. У цій статті я викладу простий рецепт маринованої капусти з буряком або як ще називають - капуста по-грузинськи.
Сало відмінна закуска до міцних домашнім напоям, наприклад: самогон, хреновуха, перцовка і т.д. У цій замітці я викладу рецепт засолювання сала по-венгерські з гострим перцем.
Люблю рибу холодного копчення, така щоб під пиво, а червона копчена риба холодним спосіб - моя слабкість. У цій статті я викладу детальний рецепт холодного копчення горбуші від засолювання, просушування, копчення і до готового продукту.