Категорії розділу
Мої статті [85]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Окунь, запечений на грилі з травами

Окунь, запечений на грилі з травами

Любителям рибки пропоную приготувати на грилі окуня, запеченого з ароматними травами. Впевнена, ви оціните цей рецепт!

Інгредієнти на 4 порції
Основні

  окунь -4 шт.
  петрушка зелень -1 пучок
  перець мелений -суміш за смаком
лимонна цедра -1 ч. Л.
сіль морська -за смаком
часник -2 зубчики
каперси мариновані -1 ст. л.
оливкова олія Extra Virgin -1 ст. л.

Підготувати, помити і почистити рибу. У мене 4 середніх морських окунька.Гострим ножем зробити по 3 надрізу на рибі. Робиться це для того, щоб маринад краще просяк рибку.
Для маринаду відокремте зелень петрушки і дрібно порубайте. Натріть на дрібній тертці цедру лимона. Часник також натріть на тертці або видавіть з допомогою Часничниці. З каперсів злийте рідину і дрібно порубатйе. У мисці змішайте всі складові маринаду, приправте перцем, злегка посоліть і додайте 1 ст. л. оливкового масла. Все добре перемішайте.
Кожну рибку натріть маринадом, намагаючись, щоб в отвори потрапив маринад. Також трохи змастіть маринадом рибу внутрі.Жарьте окуня на грилі, мангалі (або на сковороді-гриль) при помірному вогні по 12-15 хвилин з кожного боку. Час готування залежить від розміру рибин.
Подавайте рибу з овочами, смаженими на грилі, і шматочками лимона. Приємного вам апетиту!



Джерело: http://alcogradus.at.ua
Категорія: Мої статті | Додав: фазенда (07.19.2019) | Автор: АлкоГрадус E
Переглядів: 262 | Теги: запечений на грилі з травами, окунь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024uCoz