Журавлина - соковита і ароматна ягода, вона пом'якшує смак і перебиває запах будь-якого алкоголю, навіть якщо це спирт або самогон не найкращої якості. Також журавлинну настоянку можна зробити з заморожених ягід. Багато хто навіть рекомендують попередньо заморозити журавлину, вважаючи, що така ягода віддає сік набагато краще. Сам же напій виходить красивого малинового кольору
.Далі
Для приготування обліпихової лікеру можна використовувати свіжу або заморожену ягоду. У деяких рецептах передбачається використання обліпихової соку. Щоб прискорити і полегшити цей процес можна використовувати соковижималку або вичавити сік через марлю, попередньо подрібнивши ягоду зручним для вас способом.
Лікер Бейліз
Один з кращих лікарів тепер у тебе вдома за мінімальною ціною). Легко і просто! Смачно І Швидко! Втім - як і завжди!
Інредієнти
Згущене молоко 1 банка
кава растворімий 3 ст.л.
молоко 0.4 2 пачки шоколадног Чудо молоко по 200 гр
ванільний сахар 15 гр
Водка 250 мл
всього:
калорійність
складу: 199 ккал
Білків: 4 гр
Жирів: 4 гр
Вуглеводів: 22 гр
Б / Ж / У: 13/14/73
Н9 / С5 / В86
Час приготування:
2 год 15 хв
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Всі інгредієнти збити в блендері або шейкері. Виходить лікер Бейліз точно такий як в магазині! Дати настоятися не менш 2 годин.