Категорії розділу
Мої статті [85]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Реберця барбекю з черешнею на грилі

Реберця барбекю з черешнею на грилі

Реберця барбекю з черешнею і томатами черрі. Пропоную приготувати смачні реберця з черешнею. Черешня в соусі барбекю додасть реберцям неповторний смак. Спробуйте, вам сподобається. У своєму рецепті я пропоную використовувати свіжу черешню. Якщо черешні не опиниться, можна використовувати заморожену вишню.

Інгредієнти на 4 порції
   свинячі ребра -1 кг
  перець гострий -1 ч. л.
  розмарин -2 гілочки
  часник -4 зубчики
  гірчиця -100 г
  сіль -за смаком
  оливкова олія -50 мл
Маринад для реберець
  черешня -300 г
  соус барбекю -3 ст. л.

Ребра почистіть.Замариновати ребра мінімум на 2 години в суміші гірчиці, перцю, розмарину, часнику, спецій і солі.
Змішати черешню з соусом барбекю.

Готуємо ребра на мангалі.
Перевертаємо реберця, щоб засмажити з обох сторін.
Через 40 хвилин після початку приготування ребер змастити їх соусом з черешнею і запікати ще 50 хвилин.
складові
розмарин -1 гілочка
часник -2 зубчик
перець гострий -1 до смаку
сіль -1 до смаку
оливкова олія -50 мл
Томати черрі покласти в контейнер, додати розмарин, часник, сіль, перець і залити оливковою олією. Перемішати, викласти на решітку і запікати 15-20 хвилин.

Ребра і помідори, як приготуються, знімаємо
Наше страва готова. Запрошую до столу. Смачного!



Джерело: http://alcogradus.at.ua
Категорія: Мої статті | Додав: фазенда (07.19.2019) | Автор: АлкоГрадус E
Переглядів: 231 | Теги: Реберця барбекю з черешнею на грилі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024uCoz