Реберця барбекю з черешнею на грилі
Реберця барбекю з черешнею і томатами черрі. Пропоную приготувати смачні реберця з черешнею. Черешня в соусі барбекю додасть реберцям неповторний смак. Спробуйте, вам сподобається. У своєму рецепті я пропоную використовувати свіжу черешню. Якщо черешні не опиниться, можна використовувати заморожену вишню.
Інгредієнти на 4 порції
свинячі ребра -1 кг
перець гострий -1 ч. л.
розмарин -2 гілочки
часник -4 зубчики
гірчиця -100 г
сіль -за смаком
оливкова олія -50 мл
Маринад для реберець
черешня -300 г
соус барбекю -3 ст. л.
Ребра почистіть.Замариновати ребра мінімум на 2 години в суміші гірчиці, перцю, розмарину, часнику, спецій і солі.
Змішати черешню з соусом барбекю.
Готуємо ребра на мангалі.
Перевертаємо реберця, щоб засмажити з обох сторін.
Через 40 хвилин після початку приготування ребер змастити їх соусом з черешнею і запікати ще 50 хвилин.
складові
розмарин -1 гілочка
часник -2 зубчик
перець гострий -1 до смаку
сіль -1 до смаку
оливкова олія -50 мл
Томати черрі покласти в контейнер, додати розмарин, часник, сіль, перець і залити оливковою олією. Перемішати, викласти на решітку і запікати 15-20 хвилин.
Ребра і помідори, як приготуються, знімаємо
Наше страва готова. Запрошую до столу. Смачного!
Джерело: http://alcogradus.at.ua |