Грибні закуски
Рецепти різних грибних закусок, представлених в розділі, урізноманітнюють ваш стіл і приємно здивують гостей. З давніх-давен гриби в різних видах використовувалися в кулінарії: і мариновані, і варені, і сушені; і лісові, і доступніші в сучасних містах вирощені штучно печериці або гливи. Відповідно, кількість рецептів закусок з грибами просто величезна, ви можете зустріти гарячі і холодні, складні і прості і багато інших видів. Люди завжди використовували гриби в їжу, ретельно розділяючи на їстівні і неїстівні. Особливими смаковими якостями відрізняються лісові грибочки, однак печериці та гливи, вирощені штучно, набагато безпечніші і доступніші. Грибні закуски служать оригінальним доповненням для овочів і м'яса, смачною начинкою для млинців і пирогів. Крім того, закуски з грибів дуже добре поєднуються в міцними алкогольними напоями.
Гриби в сметані на мангалі
Джерело: http://alcogradus.at.ua |