Категорії розділу
Мої статті [85]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Гриби в сметані на мангалі

Гриби в сметані на мангалі

Це дуже простий рецепт грибного шашлику в сметані, який випробуваний мною і моїми друзями неодноразово, - промахів не було! Гриби завжди виходять неймовірно соковитими, ароматними і смачними! Важливо вибрати густу сметану, не обов'язково жирну, але саме густу, щоб вона не стікала з грибів під час приготування, а навпаки, обволікала їх і залишала сік всередині.

Інгредієнти на 3 порції
Основні

  печериці свіжі -10 шт.
  сметана - 2 ст. л.
  томатна паста -1 ст. л.
  сіль -1 ч. л

.Гриби добре вимити. Зазвичай печериці не миють, а обробляють сухою серветкою, щоб вони не наситилися вологою і не «попливли» на сковороді, але це не наш випадок - нам якраз і треба, щоб вони наситилися вологою і залишилися соковитими після приготування, так що сміливо мийте!
Додаємо сметану, томатну пасту і сіль Добре перемішуємо. Особливо ретельно потрібно пройтися по просторах під капелюшками, прямо пропихати пальцем туди сметанний соус.
Нанизуємо гриби навскоси, зачіпаючи ніжку і частина капелюшки, - так вони не будуть провертатися на шампурі під час смаження.
Смажимо на мангалі на висоті 10 сантиметрів від вугілля. Чи не пересушуйте гриби! Вони повинні бути соковитими!
Подаємо гарячими, хоча в холодному вигляді вони теж дуже навіть нічого. Смачного!



Джерело: http://alcogradus.at.ua
Категорія: Мої статті | Додав: фазенда (07.19.2019) | Автор: АлкоГрадус E
Переглядів: 275 | Теги: Гриби в сметані на мангалі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024uCoz