Категорії розділу
Мої статті [85]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Рецепт засолювання сала по-венгерські

Рецепт засолювання сала по-венгерські

Сало відмінна закуска до міцних домашнім напоям, наприклад: самогон, хреновуха, перцовка і т.д. У цій замітці я викладу рецепт засолювання сала по-венгерські з гострим перцем.

Рецепт засолювання сала по-венгерські
Складові:
Сало - 0,5 кг, товщиною з 3 пальця,
Червоний гострий мелений перець - 1 ст л,
Паприка - 2 ст л,
Часник - 4 середніх зубчики,
Сіль.
засолка сала
Для засолювання найкраще вибрати сало по товщині, його потрібно промити під холодною водою, добре обсушити серветками або рушником. На дно посуди засипати сіль, товщиною 1-1,5 см, сало з усіх боків обтерти сіллю і відправити в холодильник на 4 дні, при цьому посуд для засолювання не закривати. Через 4 дні, поміняти сіль і знову засолити за таким же методом, і знову повторити через 4 дня.

Після засолювання сало очистити від солі, часник пропустити через часникодавку, додати перець і 1 ст л паприки, розтерти до стану пасти, обтерти сало з усіх боків рівномірно цією сумішшю, крім шкурки. Сало помістити в посуд, посипати паприкою і відправити в холодильник на 2 дні.Сало по-венгерські після засолювання має щільну структуру, зручно нарізувати тонкими скибочками, гостре і дуже пряне.

 



Джерело: http://alcogradus.at.ua
Категорія: Мої статті | Додав: фазенда (07.14.2019) | Автор: АлкоГрадус E
Переглядів: 319 | Теги: Рецепт засолювання сала по-венгерсь, сало по-венгерські | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024uCoz