Категорії розділу
Мої статті [85]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Домашній лимончелло

Домашній лимончелло

Лімончелло - італійський алкогольний напій. Але не все так просто - це просто пісня, а не напій! Зробіть і переконайтеся самі. У цьому рецепті домашнього лімончелло плоди не стануть в нагоді, можна зробити з них лимонне варення.

Продукти (на 10 порцій)
Лимони - 10 шт.
Горілка - 1 л
Цукор - 3 склянки
Вода - 3 склянки

Як приготувати домашній лімончелло:

1. Лимони ретельно вимити. Гострим ножем зрізати тонку скоринку - тільки жовту частину.

2. У 3-літрову банку скласти лимонну цедру. Залити хорошою горілкою (тут економити не можна). Закрити капроновою кришкою. Настоювати 10 днів у темному місці.

4. Змішати воду з цукром, нагрівати на повільному вогні, щоб цукор повністю розчинився у воді, закип'ятити. Охолодити сироп.

5. У банку з горілкою додати цукровий сироп. Добре збовтати. Закрити кришкою і залишити ще на добу-дві в холодильнику.

6. Процідити лімончелло. Розлити по пляшках. Закупорити. Домашній лимончелло готовий. Зберігати домашній лімончелло в холодильнику до 3-х місяців.

Приємного.



Джерело: http://alcogradus.at.ua
Категорія: Мої статті | Додав: фазенда (06.16.2019) E
Переглядів: 358 | Теги: Домашній лимончелло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024uCoz