Категорії розділу
Мої статті [85]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Салат олів'є: класичний рецепт + 5 незвичайних салатів

Салат олів'є: класичний рецепт + 5 незвичайних салатів

На думку alcogradus.at.ua, коли ти складаєш святкове меню, ти обов'язково згадуєш салат олів'є. Будь то традиційний класичний салат олів'є або оригінальні варіації на тему, але ця закуска незмінно користується популярністю на святковому столі.

Багато господинь не лінуються експериментувати і придумують різні несподівані рецепти. Ми підготували для тебе підбірку різноманітних рецептів, але почнемо нашу публікацію все-таки з класичного рецепту салату олів'є.

1.Класичний салат олів'є

Складові:

відварна картопля - 4 шт.
відварна морква - 2 шт.
докторська ковбаса - 400 г
зварені круто яйця - 4 шт.
солоні або мариновані огірки - 4 шт.
консервований зелений горошок - 1 банка,
майонез - до смаку
сіль за смаком.
Приготування класичного салату олів'є мало чим відрізняється від інших більш екзотичних варіантів:

Всі інгредієнти покришити кубиками, посолити, заправити майонезом і перемішати.

Пропонуємо тобі також спробувати різні варіації цього всіма улюбленого салату, використовуючи в якості основного інгредієнта не тільки докторську ковбасу, а інші, більш корисні продукти.

2.Олів'є з креветками, авокадо і домашнім майонезом

Складові:
Креветки варені очищені - 200 г
Авокадо - 2 штуки
Огірки свіжі - 2 штуки
Морква варена - 2 штуки
Зелений горошок консервований - 1 банка
Яйця курячі - 2 штуки
Цибуля ріпчаста - 1 головка
Апельсин - 1 штука
Майонез домашній 200 г
приготування:

Технологія приготування салату проста - всі інгредієнти порізати кубиками і заправити майонезом.
За бажанням для кислинки можна додати пару часточок апельсина і прикрасити зеленню.

3.Олів'є з печерицями

Складові:
Картопля варена - 4 штуки
Яйце куряче варене - 4 штуки
Огірки солоні - 4 штуки
Морква варена - 1 штука
Зелений горошок консервований - 1 банка
Цибуля ріпчаста - 1 головка
Печериці смажені - 200 г
Майонез - 150 г
приготування:

Гриби посмажити з цибулею.
Порізати всі інгредієнти кубиками. Додати смажені гриби і заправити все майонезом.
До столу подавати холодним. За бажанням можна прикрасити зеленню.

4.Олів'є з яловичиною і яблуками

Складові:
Картопля варена - 4 штуки
Яблуко сире - 1 штука
Яйця курячі варені - 5 штук
Яловичина варена - 300 г
Огірки солоні або мариновані - 3 штуки
Зелений горошок консервований - 100 г
Морква варена - 3 штуки
Цибуля ріпчаста - 1 штука
Майонез - 130 г
приготування:

Всі інгредієнти порізати кубиками.
Заправити салат майонезом, сіллю, чорним перцем за смаком.
Все перемішати, дати настоятися, прикрасити олів'є і подавати.

5.Олів'є з рябчиками і раковими шийками

Складові:
Рябчик (телятина, курка) - 150 г
Картопля варена - 2 штуки
Морква варена - 1 штука
Огірок свіжий - 1 штука
Горошок консервований - 1 банка
Ракові шийки - 2 штуки
Рукола - 3-4 листочка в якості прикраси
приготування:

Варені овочі, рябчика, ракові шийки, свіжий огірок порізати маленькими шматочками, додати горошок і заправити все майонезом.
Для прикраси на низ під пірамідку з олів'є можна покласти листя руколи.

6.Олів'є з червоною рибою та ікрою

Складові:
Картопля варена - 4 штуки
Морква варена - 2 штуки середнього розміру
Перепелині яйця - 10 штук
Червона копчена риба - 100 г
Малосольні огірки - 3-4 штуки невеликого розміру
Червона лососева ікра - 1-2 столові ложки
Консервований горошок - 1 банка
Майонез - 150-200 г
Листя салату, руколи для прикраси (за бажанням).
приготування:

Варені овочі, яйця, огірки і копчену рибу ріжемо дрібними шматочками.
Додаємо ікру, горошок, перець сіль за смаком.
Заправляємо майонезом і прикрашаємо зеленню.



Джерело: http://alcogradus.at.ua
Категорія: Мої статті | Додав: фазенда (06.19.2019) | Автор: Алкоградус E
Переглядів: 127 | Теги: oлів'є з печерицями, авокадо, oлів'є з яловичиною і яблуками, олів'є класичний, oлів'є з креветками | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024uCoz