Категорії розділу
Мої статті [85]
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Сальтисон з курячих стегенець

Сальтисон з курячих стегенець

Складові
стегенця 1 кг 
цибулина 1 шт
часник і солодкий червоний перець за смаком
желатин 20
г

 

 Зрізати все м'ясо з кісток, нарізати на маленькі шматочки, додати дрібно нарізані овочі і спеції. Потім обсипати м'ясо желатином.
Після цього берете картонну упаковку від кефіру і набиваєте її сумішшю. Ставите коробку в каструлю з водою. Вода не повинна доходити до краю пакета сантиметра на два. Варіть все годину-півтора. Слідкуйте за тим, щоб м'ясо в пакеті покрилося повністю м'ясним соком. Якщо верхівка м'яса стирчить, краще додати трохи водички.
Коли все зварилася, потрібно остудити і потримати в холодильнику пару годин. Потім дістаєте, ріжете, викладаєте на блюдо і т.д.
Смачно і красиво!

Краще брати вузеньку коробку, тоді в неї влізе 1 кг м'яса. Якщо ж коробка широка, повної не буде.



Джерело: http://alcogradus.at.ua
Категорія: Мої статті | Додав: фазенда (06.12.2019) E
Переглядів: 152 | Теги: Сальтисон з курячих стегенець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024uCoz