Сальтисон з курячих стегенець
Складові
стегенця 1 кг
цибулина 1 шт
часник і солодкий червоний перець за смаком
желатин 20 г
Зрізати все м'ясо з кісток, нарізати на маленькі шматочки, додати дрібно нарізані овочі і спеції. Потім обсипати м'ясо желатином.
Після цього берете картонну упаковку від кефіру і набиваєте її сумішшю. Ставите коробку в каструлю з водою. Вода не повинна доходити до краю пакета сантиметра на два. Варіть все годину-півтора. Слідкуйте за тим, щоб м'ясо в пакеті покрилося повністю м'ясним соком. Якщо верхівка м'яса стирчить, краще додати трохи водички.
Коли все зварилася, потрібно остудити і потримати в холодильнику пару годин. Потім дістаєте, ріжете, викладаєте на блюдо і т.д.
Смачно і красиво!
Краще брати вузеньку коробку, тоді в неї влізе 1 кг м'яса. Якщо ж коробка широка, повної не буде.
Джерело: http://alcogradus.at.ua |