Справжній коньяк готують з виноградного спирту, але умільців-самогонників це ніколи не зупиняло. Досвідчені винокури знають, як зробити коньяк з самогону з мінімальними витратами, який буде нагадувати справжній. Ми розглянемо два кращих рецепта, які отримали народне визнання.
Автори більшості рецептів пропонують покращувати самогон, імітуючи коньячний смак і колір шляхом додавання кави, цукру або інших інгредієнтів. Цього разу ми будемо готувати справжній коньяк з винограду (бренді), намагаючись максимально дотримуватися класичної технології. Перевершити французьких майстрів складно, але отримати гідний напій в домашніх умовах цілком реально.
Як зварити пиво в домашніх умовах за традиційним рецептом
Як зварити пиво в домашніх умовах за традиційним рецептом
Пиво домашнього приготування вигідно відрізняється від дешевих магазинних аналогів більш насиченим смаком, густий піною і відсутністю консервантів. Виходить напій, що не містить нічого зайвого.
Як приготувати домашнє вино з винограду (червоного або білого)
Виноробство - мистецтво, секретам якого потрібно вчитися роками, але зробити домашнє виноградне вино може будь-хто. Зрозуміло, що це буде не шедевр гідний світових виставок, але при дотриманні інструкції смак саморобного напою буде краще, ніж у багатьох магазинних. Пропоную вашій увазі детальну технологію приготування вин (червоних і білих) в домашніх умовах. У рецепті використовуються тільки виноград і цукор, в окремих випадках потрібно ще вода.
Як зробити домашній самогон з цукру і дріжджів
рецепт правильного самогону
Приготування цукрового самогону можна назвати класикою вітчизняного самогоноваріння. За поширеності це спиртне безумовний лідер. Існує безліч рецептів браги з цукру і методів перегонки, але не всі способи дають хороший результат.