Для приготування домашніх настоянок на самогоні ми будемо використовувати різні продукти. Для зручності давайте згрупуємо їх, виділивши в окремі блоки. Нас чекають рецепти:
На думку alcogradus.at.ua, коли ти складаєш святкове меню, ти обов'язково згадуєш салат олів'є. Будь то традиційний класичний салат олів'є або оригінальні варіації на тему, але ця закуска незмінно користується популярністю на святковому столі.
Салат«Цезар» - страва настільки популярне, що складно уявити без нього меню класичного ресторану. Втім, статус «класичного» не означає, що з «Цезарем» не можна експериментувати!
Багато міщан цікавилися приготуванням спиртних напоїв, вони створювали в маєтках винокурні, на яких проводили експерименти. Значні фінансові ресурси, досить високий рівень освіти і наявність вільного часу дозволили удосконалити обладнання для перегонки.
Надати звичайної горілки оригінальний смак і цілющі властивості можна за допомогою горіхів.Домашні настоянки горілки на горіхах прості в приготуванні, головне дотримуватися пропорції і витримку. Ми розглянемо два кращих рецепта напоїв, які в помірних кількостях можна вживати не тільки заради задоволення, але і для підвищення імунітету або профілактики хвороб шлунка. Замість магазинної горілки підійде самогон (дистилят) або розбавлений водою етиловий спирт.
Настоянки глоду асоціюються з аптечними препаратами в темних флаконах. Не всі знають, що з цих ягід можна приготувати не тільки лікувальні, але і звичайні питні настоянки. Саме рецепти для приємного проведення часу ми розглянемо далі.
Ароматом і смаком бородинская настоянка нагадує однойменний хліб, звідси назва. Цей напій ідеально підходить для чоловічої компанії, яка відпочиває на риболовлі чи полюванні. Ми розглянемо два перевірених рецепту приготування: традиційний на основі перловки і спрощений з хліба.
Зубрівка »- горілка золотисто-салатового кольору міцністю 40 градусів з легким ароматом і присмаком свіжоскошеної трави. Відноситься до класу гірких настоянок. Промислове виробництво напою налагоджено в Польщі і Білорусі, але технологію легко відтворити в домашніх умовах, оскільки рецептура точно відома. Класичний склад «Зубрівка»: алкогольна основа (горілка), однойменна трава і трохи цукрового сиропу. Все це змішують в певних пропорціях, потім настоюють.