Якщо хочеться чогось смачненького, але з мінімальним ризиком для фігури, то раджу приготувати «Французький» салат. Головні переваги - смачний, легкий, дуже швидко і просто готувати. Обов'язково спробуйте, цей салатик, придуманий знають толк в кулінарії французами, вам неодмінно сподобається: він такий соковитий, ніжний і вітамінний, що хочеться ще і ще)))
Салат з буряка з маринованими огірками і зеленим горошком
Взимку і ранньою весною особливо актуальні вітамінні салати, купувати свіжі овочі в цей час дорого, а ось салат з буряка з маринованими огірками і зеленим горошком це якраз те, що потрібно - недорого, корисно і дуже смачно. Такий кисло-солодкий салат стане ідеальним гарніром до м'яса або ж повноцінним вечерею для тих, хто постить або дотримується дієти.
Салати і закуски, такі красиві і ароматні, наповнені всілякими спеціями, призначені для збудження апетиту, тому зазвичай їх подають перед основною стравою. Дієтологи рекомендують їсти салати кожен день, адже саме салати є основними постачальниками вітамінів, мікроелементів і мінеральних солей. На цій сторінці ви знайдете багато різних салатів, простих і складних, швидких і які вимагають трохи терпіння, але всі рецепти салатів смачні і корисні
Спосіб приготування відрізняється від традиційного, зате дозволяє дуже швидко приготувати ароматне, ніжне і нереально смачне сало. Готується сало в цибулинні, завдяки чому його поверхня набуває дивовижний, дуже апетитний помаранчевий колір. Неодмінно спробуйте, не пошкодуєте!
Існує безліч варіацій маринадів для шашлику - в якості основи використовують мінеральну воду, пиво, кефір, вино, соки і багато іншого. Але незалежно від того, яку основу ви виберете, потрібно дотримуватися кількох універсальних порад, які допоможуть приготувати найсмачніший шашлик.
Буженина зі свинини - класичний рецепт приготування буженини в домашніх умовах.
Є багато рецептів приготування смачної буженини в домашніх умовах, але цей спосіб є особливим, можна сказати універсальним. Таке м'ясо можна вживати і гарячим, і холодним.
У кожній родині, люблячої солоне сало, є свій універсальний рецепт засолювання. Розповім я вам і про своє, досить-таки простому, способі засолювання смачного сала.
Переваги цього рецепта в тому, що приготування не займає багато часу, а продукт на смак виходить пряним і ароматним. Як правильно приготувати смачне сало в розсолі поділюся з вами в оформленому покроково рецепті
Свиняча рулька, запечена в пиві по-баварськи з квашеною капустою і медом
Свиняча рулька - частина передньої ноги, прилегла до колінного складу, ще називається гомілкою, передпліччя або свинячий окіст. При заготівлі м'яса межами відділення від інших частин є колінний і ліктьовий суглоби.